OVER ONS:

Koru Lifestyle is een nieuw en passievol sneaker bedrijf dat is opgericht in 2022. Het is gevestigd in de prachtige stad Breda en is opgericht door een team van sneakerliefhebbers die een passie hebben voor exclusieve sneakers. Het bedrijf is opgericht met het doel om de meest exclusieve en unieke sneakers aan te bieden aan klanten die op zoek zijn naar iets speciaals. Het bedrijf is er trots op om zijn klanten de beste kwaliteit en service te bieden.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste release van Nike, Adidas of andere merken, of op zoek bent naar een zeldzame sneaker die je al jaren wilt hebben, Koru Lifestyle heeft het allemaal.

Het bedrijf heeft een passie voor exclusieve sneakers en het team is altijd op zoek naar nieuwe en unieke sneakers om aan de collectie toe te voegen. Het bedrijf is er trots op om zijn klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Het team van Koru Lifestyle is altijd beschikbaar om klanten te helpen met vragen en advies te geven over de beste sneakers voor hun behoeften.

Naast sneakers biedt Koru Lifestyle ook een uitgebreide collectie kleding aan. Het bedrijf heeft een brede selectie van kledingstukken die perfect passen bij de exclusieve sneakers die het bedrijf aanbiedt. Het assortiment kleding omvat onder andere t-shirts, hoodies, jassen en broeken.

Koru Lifestyle biedt ook een unieke service aan zijn klanten. Het bedrijf kan aan bijna elke sneaker in elke maat komen. Als je op zoek bent naar een specifieke sneaker die niet in de collectie van Koru Lifestyle te vinden is, kom langs of stuur ons een bericht en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

GEEN VERZENDKOSTEN
GEEN VERZENDKOSTEN

Geen verzendkosten: Bij besteding vanaf €100

VERKOOP ARTIKEL ZIJN DEFINITIEF:
VERKOOP ARTIKEL ZIJN DEFINITIEF:

geen terugbetalingen of retouren

al onze producten
al onze producten

zijn 100% echt

meer dan 2000
meer dan 2000

Tevreden Klanten